Vilkår og kjøpsbetingelser

Avbestilling
Avbestillinger eller endring av deltakere må gjøres senest 7 dager før ankomst. Ved avbestilling etter dette vil man måtte betale for alle plassene som opprinnelig er reservert. For enkeltbilletter/drop-in og grupper med barn under 16 år, er det satt til 12 timer før arrangementet.


Betaling

Man kan velge å betale reservasjonen før ankomst, da enten med kort eller faktura via Klarna. Ønsker man heller å betale når man ankommer er det også mulig.


E-poster / SMS
Vi sender eposter og SMS vedrørende ditt kundeforhold hos oss.  Som bekreftelse på reservasjoner, påminnelser og ved endring av reservasjoner. Det sendes ikke ut videre reklame ut over det. Ønsker du nyheter, gode tilbud og konkurranser – meld deg på vårt nyhetsbrev. Hvis du ikke ønsker disse epostene, kan man enkelt melde seg av dette når som helst nederst i e-postene vi sender ut.


Alkohol og narkotiske stoffer
Vi har en bar og selger alkohol i våre lokaler. Det er derfor ikke tillatt å medbringe egen alkohol til oss. Det er strengt forbudt i drikke medbrakt. Man skal ikke være overstadig beruset. Andre rusmidler/narkotiske stoffer er strengt ulovlig.


Erstatningspliktig
Uhell kan skje, men det har også skjedd at noen med overlegg har gått inn for å ødelegge vårt utstyr og/eller lokale.
Dette er helt uakseptabelt og vedkommende som med vilje går inn for å ødelegge, blir stilt erstatningspliktig for innkjøp av nytt utstyr/reparasjoner av lokalet.


Meldeplikt til andre deltakere
Den som er ansvarlig for å bestille arrangement hos oss, har også et ansvar i å informere de andre som skal være med på arrangementet om våre vilkår.


Vi ønsker alle gjester en morsom dag hos oss!


Har du spørsmål andre spørsmål, ta gjerne kontakt. 


Velkommen!