Utdrikningslag & Voksenbursdag

Utdrikningslag og «voksenbursdag» på Megazone!

Utdrikningslag på Megazone er en veldig morsom aktivitet som passer for alle. Spill lagspill eller alle mot alle, skyt hverandre og samle poeng! Laserspill har en høy intensitet i vår spillarena som er utformet som en labyrint med vegger, hindere og ulike platåer. Samtidig som musikken pumper og røykmaskinene går for fullt på banen. Våre utdrikningspakker passer også perfekt som «voksenbursdag». Er dere en gjeng som ønsker å feire noen, bestill en pakke under. 

Når dere kommer hit, får alle hver sin vest og en laserpistol i hånden. Vesten har fem treffpunkter som aktiviseres når de treffes av laserlys. Treffene registreres, slik at dere får full oppdatering på hvem som er truffet hvor mange ganger i løpet av en omgang. Dere kan spille alle mot alle eller to lag mot hverandre. Spiller dere som lag, er det fullt mulig å legge opp taktikk for hvordan dere skal “vinne” deres utdrikningslag på laserspill!

Det er viktig å understreke at det er helt ufarlig med utdrikningslag på laserspill. Alle våre laserpistoler er godkjent for offentlig bruk av Statens Strålevern.

Hva med en styrkedrikk mens dere er hos oss?

Megazone har alle rettigheter – vi serverer det dere ønsker. Vi kan også ordne bordreservasjon til firmaet om dere ønsker det.
Tiden som er valgt er kun aktivitetstid, har dere bestilt mat i tillegg blir denne servert etter maten og det blir holdt av plasser i restauranten for dere en time etter aktivitet. Vil dere spise før aktivitetene? Ta kontakt med oss så kan vi også ordne det.

Vi gleder oss til å treffe dere! 

Vi kan selvfølgelig servere dere god mat på besøk hos oss. Vi har også alle rettigheter i baren.

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Her kan man som privatperson betale med kredittkort eller velge Klarna-konto. Det vil også være mulig å betale med kort hos oss når dere kommer.

Klikk på boksene over for å lese mer