Drop-in

Den beste laserspill-arenaen i Bergen!

Megazone har det beste og nyeste utstyret som finnes i lasertag / laserspill verden i dag. Nå har det endelig kommet til Bergen!

Velkommen til en ny høyteknologisk spillearena med opptil 26 spiller! Hos Megazone får du på deg en vest med tilhørende laserpistol. Sammen med laget eller om man spiller alle mot alle skal man samle poeng ved å skyte treffpunktene på de andres vester og pistoler. I vår spill arena pumper musikken inni labyrinten, røyken oser og laserstrålene regner.

Finn en taktikk, gjem deg i hindrene eller løp mot motstanderens base. Pistolene våre viser statistikk underveis i spillet slik at man kan følge med på plassering og poengsum – en veldig morsom opplevelse for alle!

Vi gleder oss masse til å få dere på besøk! 

I motsetning til andre aktivitetssentre har vi åpent på dagtid på hverdager; 12:00-22:00. Ønsker dere å komme ennå tidligere på dagen? Send en forespørsel på [email protected]

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingsinformasjon  når reservasjonen er fullført. Dere kan velge å betale med Klarna på nett, eller vente med betalingen til dere kommer til oss. 

Klikk på boksene over for å lese mer

NB: Enkeltbilletter/Drop-in kan kun bookes 7 dager fremover i tid.