Barnebursdag

Bergens morsomste barnebursdag?

Laserspill gjør bursdagen på Megazone til den kuleste og mest spennende bursdagen i hele Bergen! Megazone har blitt et av de aller mest populære stedene for bursdagsfeiring og finnes allerede over 50 steder i Norge og Sverige.

Hos Megazone får du på deg en vest med tilhørende laserpistol. Sammen med laget eller om man spiller alle mot alle skal man samle poeng ved å skyte treffpunktene på de andres vester og pistoler. I vår spill arena pumper musikken inni labyrinten, røyken oser og laserstrålene regner. Finn en taktikk, gjem deg i hindrene eller løp mot motstanderens base. Pistolene våre viser statistikk underveis i spillet slik at man kan følge med på plassering og poengsum – en veldig morsom opplevelse for alle! Bursdags deltakerne virkelig brukt energi og får opp både pulsen og adrenalinet. Laserspill hos Megazone er helt ufarlig. Alle pistolene er godkjent av Statens Strålevern for nettopp laserspill og er ikke farlig.

Perfekt for bursdagsfeiring for gutter og jenter – eller kanskje skal dere ha med hele klassen?!?!

Dere får hele salen for dere selv. Er det plass kan både søsken og foreldre være med.

  • Kjempemoro lagspill!
  • Bursdagsfeiring fra 6 år og oppover.
  • Ufarlig lek og moro.
 

Tiden som er valgt er kun aktivitetstid, har dere bestilt mat i tillegg blir denne servert før eller etter aktivitetene. Dette velger dere når bookingen gjennomføres. 

Vi gleder oss til å møte dere! 

Dere velger selv om arrangementet skal være med eller uten mat. Vi serverer pizza – og har noe for en hver smak (også glutenfritt). Bestiller du med mat blir det automatisk holdt av bordplasser i vår spisesal enten før eller etter aktivitetene. Ønsker dere å ha med egen kake, er dere hjertelig velkomne til det.

Viktig: Tiden dere reserverer er ren aktivitets tid, så beregn en time ekstra dersom dere ønsker å spise hos oss!

Bestillingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Bestillingen kan betales når dere vet nøyaktig hvor mange dere blir. Dere kan velge å betale direkte med kredittkort eller avbetaling / faktura gjennom Klarna. 

Klikk på boksene over for å lese mer