Nye Aktiviteter

I løpet av våren skal vi utvide lokalet og åpner for nye aktiviteter. Nå etter snart 3 år med Fangene på Fortet kjelleren med 45 ulike celler åpner vi også «Isolatet» og «Fengselgården» med en helt ny type aktivitet.
Her skal man sammen med laget (3 – 5 deltakere) løse innholdet av de mystiske boksene hvor man får bruk for alle ferdigheter. Klarer laget oppgaven så får man en mynt som man tar med seg videre og for å kunne kåre en vinner når konkurransen er over.

 

«Fengselgården» og «Isolatet»
Blir to nye avdelinger med fokus på varierte oppgaver men mindre fysisk krevende slik at man fint kan gjøre aktivitetene i dress, arbeidsklær eller hva man måtte ønske. Med over 24 mystiske bokser med over 70 ulike oppgaver man sammen skal løse som et lag blir dette et fint tillegg til aktivitetene vi allerede i dag.

 

«Vi gleder oss veldig! Vi har lenge sett etter andre aktiviteter som vi kan utvide med og etter masse hyggelig besøk og tilbakemeldinger fra Fangene på Fortet tror vi at dette vil bli en veldig morsom aktivitet for bedrifter, utdrikningslag og vennegjenger på utkikk etter en annerledes dag» sier daglig leder, Albert Buli.

 

I lokalene på Fortet har byggingen allerede startet etter nyttår og det ser ut som det vil stå klart i løpet av mars/april 2019.